zaterdag 12 oktober 2013

Veel belangstelling voor Grootscheepsdag. Nu een foto-impressie van de hele dagDe start van de Grootscheepsdag was een groot succes. Kort na elven werd de openingshandeling verricht door de heer Henk Otten en bibliotheekdirecteur Peter Speelman.

Veel belangstelling was er voor de eerste theatervoorstelling van NiznO. Om 11.45 uur onthulden Peter Speelman en illustrator Hans Prij de eerste exemplaren van het prentenboek Hond de Waakhond.

Heel succesvol waren de warenverhalentafel met Patrick Neumann en Albert Wolting, het koor en de touwslagers, de lezing van Albert Wolting, de foto's en film van de Historische Kring en de dia's in de hal. Het tweede optreden van NiznO om 16.15 uur trok nog meer publiek dan de ochtendvoorstelling. In de tweede voorstelling waren nu ook de verhalen van deze Grootscheepsdag verwerkt.

De realisatie van deze dag was mogelijk dankzij een bijdrage van Gekleurd Grijs

Denkt u niet dat het Grootscheepsproject, dat vandaag zo'n 500 bezoekers naar de bibliotheek trok, met deze dag afgelopen is. De bibliotheek gaat verder mer het verzamelen van foto's en verhalen. Binnenkort verschijnen er weer nieuwe interviews op deze site.

De foto's

Geen opmerkingen:

Een reactie posten