donderdag 5 september 2013

Heeft u zelf een verhaal voor Grootscheeps en wilt u geïnterviewd worden?Op zaterdag 12 oktober vindt dus de Grootscheepsdag plaats. De bibliotheek wil verhalen, foto’s en materialen bij elkaar brengen over de geschiedenis van de binnenvaart en de (demping) van de kanalen in Hoogeveen. Er gaat die dag heel veel gebeuren. Twee dingen springen eruit: interactief theater en de verhalentafel. De dag vindt plaats in het kader van Gekleurd Grijs (K & C)

Interviews
Als voorbereiding op 12 oktober willen we de  komende tijd heel veel mensen interviewen.  In juni, juli en augustus zijn al een aantal interviews gepubliceerd op de Bibliotheekpagina in de Hoogeveensche Courant.
Ook in september zullen weer twee interviews in de Hoogeveensche Courant verschijnen. De overige interviews zullen op deze site geplaatst worden. 
Ook de interviews uit de Hoogeveensche Courant zullen op deze site worden gepubliceerd

Heeft u zelf een verhaal voor Grootscheeps en wilt u geïnterviewd worden? Kunt u veel vertellen over de geschiedenis van de binnenvaart en de (demping) van de kanalen in Hoogeveen?  Mensen die mee willen werken kunnen zich aanmelden via
grootscheeps@gmail.com.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten